• attorney-estate.jpg
  • criminal-lawyer.jpg
  • family-lawyer-karaj.jpg
  • financial-lawyer.jpg

وبلاگ دفتر وکیل در کرج

بهترین وکیل مالیات درعظیمیه کرج

وکیل مالیاتی کیست:

 

 وکیل مالیاتی یک حقوقدان است که تخصص خاصی در زمینه مالیات دارد. این وکیل‌ها توانایی در ارائه مشاوره حقوقی و کمک به افراد و شرکت‌ها در امور مالیاتی را دارند. آنها می‌توانند در مسائلی مانند   تهیه و ارائه اظهارنامه مالیاتی، بررسی قوانین مالیاتی، حل اختلافات مالیاتی و نیز نمایندگی در مراجع قضایی مرتبط با مالیات به شما کمک کنند و می‌تواند با داشتن وکالت‌نامه از یک شرکت از اظهارنامه   های مالیاتی آن دفاع نماید و آن را در پرداخت مالیات کمتر از طریق پشتیبانی و دادرسی مالیاتی به‌درستی راهنمایی بکند.

 

ویژگی وکیل مالیاتی چیست:

 

1. دارای مدرک تحصیلی در رشته‌های حقوق، مالی و اقتصاد باشد. 

2. دارای فن بیان قوی است و همچنین بر فنون مذاکره نیز آشنایی کاملی دارد.

3. مسلط بر نحوه استفاده از قوانین مالیاتی به همراه تمامی تبصره‌ها و بخشنامه‌ها می‌باشد.

4. با قوانین جدیدی که در زمینه امور مالیاتی وضع می‌شود به سرعت آشنا و بر آن مسلط می‌شود.

 

مالیات به چه معناست :

 

مالیات یک نوع درآمد دولت است که از افراد و شرکت‌ها برای تأمین هزینه‌های عمومی جمع‌آوری می‌شود. این هزینه‌های عمومی شامل خدمات عمومی مانند بهداشت، آموزش، امنیت، ساخت و ساز زیرساخت‌ها و سایر خدمات عمومی دیگر است. مالیات معمولاً بر اساس درآمد، سود، فروش، میراث و سایر عوامل مالی دیگری که در قوانین مالیاتی تعیین شده است، محاسبه و پرداخت می‌شود. این درآمدها توسط دولت جمع‌آوری می‌شوند و برای تأمین نیازهای عمومی و توسعه اقتصادی استفاده می‌شوند ،می‌توان گفت تأمین سرمایه لازم جهت انجام پروژه‌ها، ارائه خدمات عمومی و تأمین هزینه فعالیت های دولت، هدف‌های اصلی وضع مالیات هستند.

 

 قوانین مالیاتی ایران  :

 

 نرخ مالیات در واقع مبلغی است که یک شرکت یا یک شخص باید نسبت به پرداخت آن در زمان قانونی اقدام نماید.

نرخ مالیات بر اساس جزییات مفصلی تعیین میشود ونمیتوان مبلغ ثابتی برای ان در نظر گرفت . یک نظام مالیاتی کارآمد باشد، مالیات بر اساس توانایی حقیقی مالیات دهندگان تعیین می‌شود تا پرداخت مالیات به عاملی برای ورشکسته شدن یک کسب‌وکار منجر نشود.

در نظام مالیاتی کارآمد نرخ مالیاتی که برای اقشار غنی مشخص می‌شود باید سنگین‌تر از نرخ مالیاتی باشد که از اقشار کم درآمد دریافت می‌شود.

 

انواع مالیات :

 

  1.  مالیات مستقیم 
  2.  مالیات بر دارائی
  3.  مالیات بر حق تمبر 
  4.  مالیات بر ارث
  5.  مالیات بر درامد 
  6.  مالیات بر درامد 
  7. مالیات بر درامد کشاورزی 
  8. مالیات بر درامد حقوق
  9. مالیات بر درامد املاک 

 

مالیات بر دارائی :

 

مالیات بر دارایی، یک نوع مالیات است که بر ارزش دارایی‌های مالی و غیرمالی اعم از اموال، سرمایه‌گذاری‌ها، سهام، بدهی‌ها و دارایی‌های دیگر اعمال می‌شود. این مالیات معمولاً بر اساس ارزش خالص دارایی‌ها در یک زمان خاص محاسبه می‌شود. مالیات بر دارایی ممکن است به عنوان یک مالیات مستقیم یا غیرمستقیم اعمال شود.

 

مالیات بر حق تمبر :

 

مالیاتی است که در برخی کشورها برای تأمین درآمدهای دولت از طریق تجارت و معاملات اعمال می‌شود. این مالیات بر اساس ارزش یا مقدار حق تمبرهایی که بر روی اسناد رسمی مانند قراردادها، سند‌های حقوقی، اسناد تجاری و غیره قرار دارد، محاسبه می‌شود. این مالیات به عنوان یک منبع درآمدی برای دولت استفاده می‌شود.

 

مالیات بر ارث:

 

 مالیاتی که بر ارث بردن دارایی‌ها و دارایی‌های مالی از فرد فوت کرده تحت تأثیر قرار می‌گیرد. این مالیات معمولاً توسط دولت‌ها برای جمع‌آوری درآمدهای اضافی و تعادل دادن در توزیع ثروت استفاده می‌شود.مالیات بر ارث  بر اساس مقدار ارث دریافتی، نسبت به جایگاه خویشاوندان است 

 

مالیات بر درامد:

 

 مالیاتی معمولاً توسط دولت جمع‌آوری می‌شود و برای تأمین هزینه‌های عمومی و اجرای سیاست‌های دولتی استفاده می‌شود. نرخ مالیات بر درآمد این مالیات معمولاً از درآمد حاصل از حقوق و دستمزد، سود سرمایه‌گذاری، درآمد حاصل از کسب و کار و سایر منابع درآمدی محاسبه و پرداخت می‌شود.

 

مالیات بر درآمد کشاورزی :

 

 مالیات ممکن است بر اساس درآمد ناخالص کشاورزی، سود حاصل از فروش محصولات کشاورزی، املاک و مستغلات مرتبط با فعالیت کشاورزی و سایر عوامل مشخص شود.

 

مالیات بر درامد املاک:

 

 مالیات بر اساس درآمد حاصل از املاک و مستغلات محاسبه می‌شود. در بسیاری از کشورها، افرادی که درآمدی از اجاره یا فروش املاک و مستغلات دارند، موظف به پرداخت مالیات بر این درآمد هستند. 

 

مالیات بر مصرف چیست:

 

مالیاتی که ب اساس میزان مصرف کالاها و خدمات تحمل می‌شود. این مالیات معمولاً به صورت مستقیم یا غیرمستقیم از مصرف کننده دریافت می‌شود. معمولاً در قالب مالیات بر ارزش افزوده یا مالیات مستقیم برخی از کالاها و خدمات اعمال می‌شود. مالیات بر مصرف به عنوان یک منبع درآمد برای دولت عمل می‌کند و در بسیاری از کشورها جزئی از سیستم مالیات است

 

 اسناد ومدارک برای درخواست استردادمالیات اضافی:

  • برگه مفاصا حساب مالیاتی تا تاریخ استرداد مالیات
  • گواهینامه مالیات بر ارزش افزوده
  • قطعی شدن کلیه مالیات ها تا تاریخ استرداد
  • مدارک مربوط به وجوه پرداختی

 وظایف وکیل مالیاتی :

 

✅وکالت در دعاوی مالیات بر ارزش افزوده

✅مشاوره حقوقی در زمینه مالیات بر درآمد، مالیات بر ارث، مالیات بر اجاره و 

✅اعتراض به برگ تشخیص مالیاتی

✅تهیه و تنظیم اظهارنامه مالیاتی

✅تهیه و تنظیم لوایح دفاعی و دفاع در هیئت‌های حل اختلاف مالیاتی

✅اعتراض به تصمیمات هیئت‌های بدوی و تجدید نظر در دعاوی مالیاتی

✅بررسی دقیق صورت‌های مالی شرکت و به حداقل رساندن میزان پرداخت مالیات

 

اگر شما به دنبال بهترین حل و فصل مشکلات حقوقی هستید، به موسسه حقوقی دیاکو بپیوندید.و از تجربه ما برای رسیدن به راه‌حل‌های موثر استفاده کنید.

 تلفن :32400680

همراه: 09120475112

 

 

نظرات (0)

نظر ارسال شده‌ی جدیدی وجود ندارد

دیدگاه خود را بیان کنید

  1. ارسال دیدگاه بعنوان یک مهمان -
پیوست ها (0 / 3)
اشتراک‌گذاری موقعیت مکانی شما

دسترسی سریع

درخواست مشاوره با وکیل در کرج

همکاری و استخدام وکیل در کرج

مقالات حقوقی

 

درخواست مشاوره : 02632400680