• attorney-estate.jpg
  • criminal-lawyer.jpg
  • family-lawyer-karaj.jpg
  • financial-lawyer.jpg

وبلاگ دفتر وکیل در کرج

بهترین وکیل اجرت المثل املاک در کرج

اجرت المثل به چه معناست:

 

عبارت "اجرت المثل املاک" به معنای هزینه‌ای است که در قراردادهای اجاره ملک بین مالک و مستأجر تعیین می‌شود. این هزینه معمولاً به صورت ماهیانه پرداخت می‌شود و به عنوان قیمت استفاده از ملک توسط مستأجر در نظر گرفته می‌شود. اجرت المثل املاک شامل هزینه اجاره ملک و همچنین هزینه‌های مربوط به نگهداری و تعمیرات ملک می‌شود

 

 

برای مطالبه اجرت المثل چه مدارکی لازم است؟

 

تصویر اصل سند مالکیت

تصویر اجاره نامه

تصویر نظریه کارشناس

 

 

اجرت المثل ایام تصرف:

 

اگر شخصی از مال دیگری بدون اجازه و خارج از قرارداد استفاده کند خواه منتفع شده باشد یا نه مالک مال حق مطالبه عوض منافع آن را دارد و میزان آن بسته به نحوه استفاده و شرایط روز و نوع مال توسط کارشناس یا تراضی طرفین معین میشود. اما اگر از پرداخت اجرت المثل امتناع کند، مالک قانوناً حق طرح دعوا و مطالبه اجرت المثل ایام تصرف رادارد و مطالبه اجرت المثل ایام تصرف از حقوق قانونی مالک است و استفاده کننده ملزم به پرداخت آن است.

 

تفاوت اجرت المثل با اجرت المسمی:

 

تفاوت بین اجرت المثل و اجرت المسمی در واقع در نوع قرارداد و شرایط کاری است. اجرت المثل به معنای حقوقی است که برای انجام یک کار خاص به فرد پرداخت می‌شود، بدون در نظر گرفتن ساعات کاری و شرایط دیگر. این نوع اجرت معمولاً برای کارهای موقت و پروژه‌ای استفاده می‌شود.

 

از سوی دیگر، اجرت مسمی به معنای حقوق و مزایایی است که به یک شخص بابت انجام کارهای مشخص در یک شغل مشخص پرداخت می‌شود. این نوع اجرت معمولاً شامل حقوق ثابت، مزایا، بیمه و سایر مزایای مرتبط با شغل است. اجرت مسمی معمولاً برای کارمندان و کارگران استفاده می‌شود که در یک سازمان یا شرکت به صورت دائمی مشغول به کار هستند.

 

بنابراین، تفاوت اصلی بین اجرت المثل و اجرت مسمی در نوع قرارداد و شرایط کاری است که به فرد ارائه می‌شود

 

تفاوت اجرت المثل با اجور معوقه:

 

اجور در لغت به معنی اجراست و اجور معوقه مجموعه اجاره بهای پرداخت نشده توسط مستاجر در حین ایام تصرف به میزان معین و معلوم بین موجر و مستاجر می باشد.

در طرح دعوای مطالبه اجور معوقه مدعی یا مالک به استناد قرارداد یا عقد اجاره که میزان آن معین شده است مبالغی را که مستاجر پرداخت نکرده ملزم به پرداخت می شود و نیاز به ارجاع امر به کارشناسی نیست چرا که مبلغ ماهیانه طبق قرارداد مشخص است ولی در مطالبه اجرت المثل خارج از قرارداد میباشد و مستلزم رجوع به کارشناس جهت تعیین دقیق مبلغ میباشد.

 

 اجرت العمل:

 

اجرت المثل عملی است که برای انجام یک کار خاص به فرد پرداخت می‌شود، بدون در نظر گرفتن ساعات کاری و شرایط دیگر. این نوع اجرت معمولاً برای کارهای موقت و پروژه‌ای استفاده می‌شود. به عبارت دیگر، فرد برای انجام یک وظیفه خاص مشخصه‌ای از پول دریافت می‌کند، بدون اینکه به صورت دائمی در یک شغل مشغول به کار باشد.

 

اجرت المثل اموال:

 

اجرت المثل به معنای پرداخت مبلغی به فرد برای استفاده از اموال یا دارایی‌هایی که به او تعلق دارد است. این نوع اجرت معمولاً در قراردادهای اجاره مورد استفاده قرار می‌گیرد، که در آن فردی که اموال را به اجاره می‌دهد (مثلاً یک مالک ملک) مبلغی را از فردی که از اموال استفاده می‌کند (مستاجر) دریافت می‌کند.

 

مثال‌هایی از اجرت المثل شامل اجاره خانه، اجاره خودرو، اجاره فضای تجاری و غیره می‌شود. در این موارد، فردی که اموال را به اجاره می‌دهد، معمولاً مبلغی را به عنوان اجرت المثل از فردی که از اموال استفاده می‌کند دریافت می‌کند.

 

مهم است که با یک وکیل متخصص در حوزه اجرت المثل همکاری کنید تا بهترین راه‌حل‌ها و استراتژی‌ها را برای مورد خاص خود داشته باشید.

 

تلفن:32400680

همراه:09120475112

نظرات (0)

نظر ارسال شده‌ی جدیدی وجود ندارد

دیدگاه خود را بیان کنید

  1. ارسال دیدگاه بعنوان یک مهمان -
پیوست ها (0 / 3)
اشتراک‌گذاری موقعیت مکانی شما

دسترسی سریع

درخواست مشاوره با وکیل در کرج

همکاری و استخدام وکیل در کرج

مقالات حقوقی

 

درخواست مشاوره : 02632400680