• attorney-estate.jpg
  • criminal-lawyer.jpg
  • family-lawyer-karaj.jpg
  • financial-lawyer.jpg

وبلاگ دفتر وکیل در کرج

بهترین وکیل جرایم پزشکی در عظیمیه کرج

جرایم پزشکی چیست :

 به فعالیت‌هایی اشاره دارد که توسط پزشکان انجام می‌شود و در آن‌ها قوانین و مقررات حقوقی مربوط به حفظ سلامت و ایمنی بیماران نقض می‌شود. این جرایم ممکن است شامل عملکرد ناقص یا نادرست در تشخیص، درمان، یا مراقبت از بیماران، تجاوز به حریم شخصی بیماران، تجاوز به اخلاق حرفه‌ای، تجاوز به قوانین مربوط به داروها و مواد مخدر، و سایر فعالیت‌های غیرقانونی مرتبط با حرفه   پزشکی باشد.

قصور پزشکی به چه معناست:

 به وقوع پیوستن خطاها، تاخیر در تشخیص یا درمان، عدم ارائه اطلاعات کافی به بیماران، عدم رعایت استانداردهای حرفه‌ای و اخلاقی، و سایر عملکردهای ناصحیح یا ناقص پزشکان اشاره دارد. قصور   پزشکی می‌تواند منجر به آسیب‌ها و صدمات جدی به بیماران شود و در برخی موارد، ممکن است به عنوان یک جرم پزشکی محسوب شود

 

 نحوه رسیدگی به جرایم پزشکی چگونه است:

 مراجع قضایی مسئول بررسی و تحقیق درباره جرم می‌شوند. اگر شواهد کافی برای اثبات جرم وجود داشته باشد، متهم ممکن است مورد دادگاه قرار گیرد و به مجازات قانونی محکوم شود.

علاوه بر این، در برخی موارد، سازمان‌ پزشکی قانونی  نقشی در رسیدگی به جرایم پزشکی داشته باشند. این نهادها می‌توانند شکایات را بررسی کنند، تحقیقات انجام دهند و در صورت لزوم، تحت نظارت   قضایی، تنبیهات حرفه‌ای اعمال کنند، مانند محرومیت از تمرین حرفه‌ای یا انتقال مسئولیت‌ها به دیگران.

رسیدگی به جرایم پزشکی نیازمند همکاری بین قوانین حقوقی و نهادهای حرفه‌ای است تا اطمینان حاصل شود که عدالت به درستی اجرا می‌شود و حقوق بیماران حفظ می‌شود.

 

 مراحل رسیدگی به جرایم پزشکی:

 

 مقصود از رسیدگی قضائی به جرایم پزشکی به فعل یا ترک فعل پزشک در  محاکم دادگستری رسیدگی میگردد برای محکوم نمودن پزشک به قصور پزشکی و مطالبه دیه میبایست شکواییه تنظیم نمود و از   طریق محاکم قضایی کیفری اقدام نمود پس از صدور کیفر خواست علیه پزشک پرونده از دادسرا منفک شده وبه دادگاه ارجاع داده میشود .

 هر یک از طرفین دعوا که به حکم اصداری معترض باشد، با ثبت اعتراض خود تحت عنوان تجدیدنظر خواهی، تقاضای رسیدگی مجدد را از محاکم تجدیدنظر خواستار میگردد

 

عملکرد وکیل متخصص جرایم پزشکی :

 

هر پرونده کیفری، دو طرف دارد. یک طرف، شاکی یا شکات  و طرف دیگر متهم یا متهمان هستند که در متن شکواییه نام شان، در ستون مشتکی عنهم قید میگردد.وکالت در اینگونه دعاوی نیازمند تخصص،   مهارت و تجربه است. زیرا اساسا ساز و کار دعاوی مربوط به جرایم پزشکی با مجموع موضوعات کیفری و سایر جرایم متفاوت است

 

وکیل شاکی (بیمار اسیب دیده):

 

وکیل قصور پزشکی هنگامیکه از ناحیه بیمار بعنوان شاکی در دعوا شرکت میکند، یا اعطای وکالت به ایشان از ابتدای امر یعنی تنظیم شکواییه و طرح پرونده کیفری بوده است ، وکیل شاکی اعلام وکالت نموده و به پرونده ورود میکند.  از دانش و تخصص بهره مند میشود و از بروز اشتباه های حقوقی نیز جلوگیری میشود.

وکیل شاکی در جلسات مشاوره حقوقی به شما توضیح میدهد که چه دعوایی را باید تحت چه عنوانی طرح نمایید. دعوا  که مدت زمان تقریبی اطاله دادرسی شما چقدر خواهد بود و مراحل رسیدگی در جرایم پزشکی از چه قرار است.

 

وکیل متهم(پزشک متخلف و مجرم):

 

وکیل متهم میبایست در دعوا در راستای رفع اتهام از موکل و عدم تحقق انتساب اتهام به مشتکی عنه برآید. در بسیاری از موارد پزشک متخلف صرفا مرتکب تخلف انتظامی شده و عمل و فعل او عنوان مجرمانه نداشته و مجرم شناخته نمیشود. اما  در دعوای مطروحه علیه پزشک، نیاز به دفاع و ارائه لایحه دفاعیه از ناحیه متهم است که وکیل قصور پزشکی به دلیل اشرافی که بر این موارد تخصصی دارد، از ناحیه پزشک نیز میتواند بهترین دفاع را ارائه نماید.

 

 ویژگی وکیل جرایم پزشکی :

 

  1. اطلاعات و تخصص فراوان نسبت به‌تمامی قوانین جزایی و کیفری حوزه پزشکی
  2. مهارت و تخصص بسیار در تنظیم شکواییه 
  3. رسیدگی و پیگیری مستمر در امور محول شده ذیل قرارداد وکالت پزشکی
  4. انجام کلیه امور محول شده در دادسرا جرایم پزشکی
  5. مهارت و آگاهی بسیار در تنظیم لوایح دفاعیه اصولی برای پزشک خاطی یا بیمار

 

نکات مربوط به عملکرد وکیل جرایم پزشکی:

 

  • دریافت امضاء از اعضای خانواده بیمار هنگام انجام مراحل پزشکی به معنی چشم پوشی از جرایم پزشکی نمی باشد.
  •  بی احتیاطی و بی مبالاتی از دیگر جرایم غیر عمدی پزشکی محسوب می گردد. عوارض ناشی از درمان یا عملی که بر اثر بی احتیاطی پزشک صورت بگیرد به عنوان جرایم غیر عمد محسوب می شود.
  • عدم پذیرش بیمار اورژانسی که در معرض خطر جانی است توسط مرکز درمانی نیز جرم محرز و عمدی محسوب می شود. به هر دلیلی اگر این مراکز یا پزشک آن مرکز از پذیرش بیمار اورژانسی ممانعت کند، تخلف است 
  • همچنین جنایت در عمل جراحی مانند این است که پزشکی در حین جراحی کلیه، اندام های دیگر را بدون دلیل و اجازه از بدن بیمار را بیرون آورد.کلاهبرداری در پزشکی، است.

 

موسسه حقوقی دیاکو با همکاری برترین وکلای متخصص در خدمت شما عزیزان هستیم 

تلفن:32400680

همراه: 09120595075

 

نظرات (0)

نظر ارسال شده‌ی جدیدی وجود ندارد

دیدگاه خود را بیان کنید

  1. ارسال دیدگاه بعنوان یک مهمان -
پیوست ها (0 / 3)
اشتراک‌گذاری موقعیت مکانی شما

دسترسی سریع

درخواست مشاوره با وکیل در کرج

همکاری و استخدام وکیل در کرج

مقالات حقوقی

 

درخواست مشاوره : 02632400680